Yeni Behzat Ç'nin oyuncu kadrosu belli oldu

Yeni Behzat Ç'nin oyuncu kadrosu belli oldu

Blu TV platformu üzerinden yayınlanacak olan efsane dizi Behzat Ç.'nin oyuncu kadrosu belli oldu.

Uzunca bir süre dizi severlerin karşısına çıkan sevilen dizi Behzat Ç.'nin yeni bölümleri, BluTV aracılığıyla yeniden seyircilerle buluşuyor. Bir yandan hazırlıklar devam ederken bir taraftan da dizinin oyuncu kadrosu da şekilleniyor.

Dizinin BluTV yayınlanacak olan yeni sezonu, 40'ar dakikadan oluşan 9 bölüm içerecek. Yönetmenliğini Serdar Akan'ın üstlendiği Betzat Ç.'nin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Behzat Ç. yi yeniden Erdal Beşikçioğlu canlandıracak. Dizinin eski bölümlerinde yer alan 'Hayalet' karakterini yine İnanç Konukçu canlandıracak. Behzat'ın abisi rolünü de yeniden Ege Aydan ve 'Ercüment Çözer' karakterini de bir kez daha Nejat İşler canlandıracak.

Fenomen dizinin kemik kadrosunda böylelikle bir değişiklik yapılmamış oldu. Bunun haricinde dizinin kadrosuna bir de Kurtlar Vadisi dizisiyle yakından tanıdığımız Ertuğrul Şakar katıldı. Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi'nde 'Yasin Komutan'ı canlandıran Şakar, Behzat Ç.'nin arkadaşı 'Serhat Müdür' olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.