Fazla para Aleyna Tilki'nin Psikolojisini bozdu

Fazla para Aleyna Tilki'nin Psikolojisini bozdu

Aleyna Tilki Sosyal Medyası 'da ki paylaşımlar ile sevenlerini korkutuyor. Aleyna Tilkiye ne oldu? Aleyna Tilki Ne kadar kazanıyor?

Çok kısa sürede meşhur olan ve tüm Türkiye'de Hatta Dünya'da kendini duyar 18'ine yeni girmişAleyna Tilki Son zamanlarda yaptığı paylaşımlar ile sevenlerini korkutuyor.

Dondurma Firmasının Reklam Yüzü Olan Aleyna Tilki bu reklam işi için tam 1.5 Milyon lira kazandı. BüyüK bir mevla kazananAleyna Tilki Sosyal medya paylaştığı fotoğraflarla paranın ne kadar büyük olduğunu sergiledi.

 

Aleyna Tilki bu paylaşımlarına en büyük tepki takipçilerinden geldi, yaptıkları yorumlar ağıza alınmayacak şekilde idi.

KISKANIN BENİ LÜTFEN

 Aleyna Tilkinin hayranları en çok korkutan fotoğraf ise alta görmüş olduğunuz bu fotoğraf, Aleyna Tilki bu Fotoğrafı Sosyal Medyada paylaşarak fotoğrafın üzerine görmüş olduğunuz gibi "kıskanın beni lütfennnn" yazdı. Aleyna Tilkinin yaşından dolayı bu kadar tanınmanın ve dolayısıyla eline geçen paranın fazla olması psikolojisini bozulduğunu düşünülüyor.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

 Aleyna Tilki 28 Mart 2000 yılında Konya'da doğdu. Ağustos 2016’da “Cevapsız Çınlama” single’ı ile Türkiye’de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

 

Single’ın YouTube’da yayınlanan klibi 2016’da Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017’de ilk solo single’ı “Sen Olsan Bari”yi yayımladı ve Türkiye’de aynı listede 1 numara oldu.