Samsun son dakika! Kayıp Ecrinden flaş gelişme

Samsun son dakika! Kayıp Ecrinden flaş gelişme

Samsun'da kaybolan Ecrin hala bulunamadı Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşında kiEcrin Kurnaz hala bulunamıyor.Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya atılan iddialar izleyenleri hayrette düşürdü.

ECRİNİN YERİNİ ANNESİ BİLİYORMU

Sevcan Kurnaz'ın rahatsızlanmasının ardından köye ambulans çağrılıyor fakat Sevcan'ın kocasıDeniz Kurnaz; "Sevcan her şeyi dökülecek, köyden dışarı çıkarmayın" diyor. Bu ifadeler Sevcan'ın halasına ait. Tüm bu yaşananlardan sonra suçlamaların da göbeğinde olan Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz, yengesine dönerek "Sevcan Kurnaz cevap ver Ecrin nerede?" ifadelerini kullandı.

ECRİN KURNAZ ZEHİRLENDİMİ

Ecrin'in babaannesiHacer Kurnaz, iddiaya göre eltisinin çocuğunu daha önce zehirlemiş. Deniz Kurnaz'ın yengesi Hacer Kurnaz'ın eltisi Lütfiye Hanım'ın iddiasına göre Hacer Hanım daha önce kendisinin çocuğunu zehirlemiş. Bu iddialara göre Hacer Hanım, eltisinin kızı Fatma'yı haşere ilacıyla zehirledi!

ŞAŞIRTAN İDDAA

Ecrin'in annesi ve eşinin iddiaları çok şaşırtıcı. Deniz Kurnaz; annesi Hacer Kurnaz ve kardeşi Özkan'ın Ecrin'i ya traktörle ezdiklerini ya da pencereden düşürdüklerini gömdüklerini iddia ediyor.