100. yıl aşkına bu gece Bafra'dan Samsun'a yürüyorlar

100. yıl aşkına bu gece Bafra'dan Samsun'a yürüyorlar

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele için Samsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla '1919 Ruhuyla Dedelerimizin İzindeyiz' projesi kapsamında yüzlerce vatandaş Bafra'dan İlkadım'a yürüyor. Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi yürüyüşün sağlık sponsoru.

Bafra Kaymakamlığı, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen ve öğretmenlerin organize ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele içinSamsun'a çıkışının 100. yılı dolayısıyla "1919 Ruhuyla Dedelerimizin İzindeyiz" projesi kapsamında yüzlerce vatandaşBafra'dan İlkadım'a yürüyor.Liv Hospital Samsun veVM Medical Park Samsun Hastanesi yürüyüşe sağlık sponsoru oldu. Projenin koordinatörlüğünüKoray Varol,Naim Okay,Murat Sırıklı,Murat Genç,Emine Kaygusuz veTuncay Aydın yapıyor. Kafileye etkinlik komitesi, ambulans, polis ve boş bir otobüs eşlik edecek. Yürüyüş ekibi,19 Mayıs İlçesi'nde karşılanacak ve günün anısına bayrak alınacak. Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları yürüyüşe Samsun’dan katılarak destek verecek.19 Mayıs sabahı Atatürk Onur Anıt'ı önüne ulaşacak kafilenin getirdiği bayrak, göndere çekilecek.

Bafra Milletvekili Orhan Kırcalı,Kaymakam Ahmet Adanur,Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Başkanı Barbaros Tuna,Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da yürüyüşe katıldı.

Bafra’dan çıkıp 52 km yürüme yol katederek Samsun’a çıkacak heyetle Liv&VM olarak protokol eşliğinde Atatürk Anıtına Çelenk Bırakma törenini gerçekleştirilecek.