Samsun'da kaybolan Ecrin dosyasında flaş gelişmeler

Samsun'da kaybolan Ecrin dosyasında flaş gelişmeler

9 gün önce Samsun'da kaybolan Ecrin hala bulunmuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına konuk olan Ecrinin ailesinden flaş gelişmeler.

Samsun Vezirköprü ilçe merkezine yaklaşık 32 kilometre uzaklıktakiAlancık Mahallesi'nde oturan Sevcan Kurnaz ve ailesi 1 buçuk yaşındaki kızları Ecrin’i, geçen hafta Salı günü öğle saatlerinde evlerinin önünde oynarken kayboldu.

PARA KARŞILIĞI SATIYOR

Sevcan Kurnaz’ın Ecrin’in nüfusunda babası olarak görülen ve Ecrin doğduktan 4 ay sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cengiz Kurnaz’ın bir resmi nikâhlı eşi ve farklı zamanlarda 3 kadınla birlikte olduğu ortaya çıktı. Cengiz Kurnaz’ın Sevcan Kurnaz dışındaki beraberliklerinden çocuk sahibi olamadığının gündeme gelmesiEcrin Kurnaz’ın babası kim sorusunu akıllara getirdi. Aynı zamanda Müge Anlı’nın, Cengiz Kurnaz’ın yaşadığı kadınlardan birinin Sevcan Kurnaz’ın ablası olduğunu ortaya çıkarması izleyicileri şoke etti. Müge Anlı’nın programında konuşan Sevcan Kurnaz, “Cengiz Kurnaz beni para karşılığı başkalarına satıyordu, Ecrin’in babasının kim olduğunu bilmiyorum” açıklaması izleyicilerin kanını dondurdu.