Küçük Ecrin'in başına ne geldi? Ecrin kaçırıldı mı? Son dakika

Küçük Ecrin'in başına ne geldi? Ecrin kaçırıldı mı? Son dakika

Vezirköprüde kaybolon Ecrin 5 gün'dür bulunmuyor olay Müge Anlı'ya taşındı ecrinin başına ne geldi sebebi ailesi mi ?

Türkiye'ninMüge Anlı canlı yayın aracılığıyla öğrendiği kayıpEcrin bebek hakkında bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde geçtiğimiz hafta salı günü bir anda ortadan kaybolan1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'dan gelecek müjdeli haber bekleniyor. Ufak kızın kaybolmasının üzerinden yedi gün geçerken, üvey amca Özkan Kurnaz'ın olay anına dair yaptığı açıklamalar geniş yankı bulmuştu. Dün, Anneler Günü'nde kızından gelecek iyi haberi bekleyen Sevcan Kurnaz, önemli açıklamalarda bulundu. Kızının kaçırılma ihtimaline yönelik soruya cevap veren anne Kurnaz, kimseyle bir düşmanlığının olmadığını belirtti.

KAYIP OLAN ECRİN KURNAZ BULUNDU MU?

Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın bulunması için arama çalışmalarına altıncı gününde de devam edildi.

Çalışmalara İl Jandarma ve Vezirköprü Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra Ladik Asayiş Komando Birliğinden 2 tim ile AFAD ve UMKE görevlileri katıldı.

FAD'ın 32 kişilik ekiple katıldığı arama çalışmalarına bir iz takip, üç canlı arama, bir de kadavra arama köpeği destek verdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği Kurbağa Adamlarca Altınkaya Barajı kıyısında arama yapılırken, altıncı günde de minik Ecrin'e ulaşılamadı.

Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi.

Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken 7 Mayıs'ta öğle saatlerinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirilmişti. Jandarma, AFAD ekipleri ve vatandaşların katılımıyla küçük kız dün de aranmış ancak bir ize ulaşılamamıştı.