Rıdvan Dilmen'den konuşulacak derbi yorumu

Rıdvan Dilmen'den konuşulacak derbi yorumu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen dün akşam oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisi sonrasında açıklamada bulunurken maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın kararlarını karşılaşmada öne çıkan detay olarak belirledi.

Süper Lig'de dün akşam  Galatasaray ile  Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımında kazanmak için çıktığı sahadan galip ayrılan taraf ev sahibi Galatasaray oldu.

Fakat karşılaşma sonrasında maçla ilgili en çok konuşulan konu ise karşılaşmanın hakemi  Bülent Yıldırım oldu. Maç sonrasında katıldığı televizyon programında derbi karşılaşmasını değerlendiren  Rıdvan Dilmen, hakemin performansını değerlendirdi.

'HAKEMLİK FELAN YAPMASIN'

Bülent Yıldırım'ın maç içerisindeki pozisyonlardaki kararlarını yorumlayan Dilmen, ''umarım sağlığı iyi olsun, Allah uzun ömürler versin ailesiyle ama hakemlik felan yapmasın. Bana göre son derbisiydi de. İnşallah son maçıdır' şeklindeki sözleri gündemde öne çıkan gelişmelerden biri oldu.

MAÇA DAMGASINI VURAN OLAYDA HAKEM KARARLARINI İŞARET ETTİ

'' hakemin takdir haklarını ev sahibi yanına abartılı şekilde kullanmasıdır'' sözüyle hakem kararlarını değerlendiren Rıdvan Dilmen'in  hakem Bülent Yıldırım hakkındaki bu sözleri de karşılaşma sonrasında çok konuşulanlar arasında yer aldı.