Hulusi Akar Bedelli askerlik ücretini açıkladı

Hulusi Akar Bedelli askerlik ücretini açıkladı

Bakanı Hulusi Akar,2019 Yeni askerlik sisteminde bedelli askerliğin bedelini açıkladı.2019 Yeni askerlik sisteminde bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar çıktığı bir televizyon programında yeni askerlik sistemi hakkında açıklamada bulundu .Akarın açıkladığı fiyat dudak uçuklattı.

KUSURSUZ BİR SİSTEM KURMAYA ÇALIŞIYORUZ

 Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar" Bu çalışma mükemmel olsun diye hem gençlerimiz şahsi, mesleki gelişimlerini bir taraftan sağlarken diğer taraftan da Silahlı Kuvvetlerimizin artan ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilmek bakımından iyi bir sistem, mükemmel bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bu nedenle de bakanlıklarla, diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla yoğun bir koordinasyon, temas içindeyiz. Olayları her aşamasında ilave bazı görüşler, ilave bazı teklifler gelmekte. Onların çalışılmasından dolayı biraz gecikme oldu. Önümüzdeki günlerde en kısa zamanda, çok yoğun bir şekilde çalışılıyor, bunu tamamlayıp Cumhurbaşkanlığı makamına sunmak durumundayız. Buna gayret gösteriyoruz. İnşallah en kısa zamanda bunu tamamlayacağız. Yeni askerlik sistemi mükemmel olsun diye. İyi bir sistem üzerine çalışıyoruz. İlave görüş ve teklifler geliyor. En kısa zamanda tamamlayıp Cumhurbaşkanlığı'na göndereceğiz.

YENİ SİSTEMDE BEDELLİ ÜCRET

Bedelli askerlik ücreti yüksek deniyor ama erlere maaş vereceğiz. Kendi içinde birbirini karşılaması için bu ücreti öngördük. Yaklaşık 30 bin TL bu şekilde olunca sistem kendini döndürebilecek."