'Demokrasi ateşini Samsun yakacak!'

'Demokrasi ateşini Samsun yakacak!'

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bafra'da seçim çalışmalarını sürdüren Erhan Usta, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında Bafralı hemşehrilerine seslendi.

Demokrasi ateşini Samsun yakacak

Coşkulu bir kalabalığa seslenen Erhan Usta, ''Samsun herşeyi hakediyor. Samsun ilklerin şehri. Samsun, kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bir kent. İmkansızlıklar içerisinde yüz yıl öncesinde yeni bir mücadeleyi başlatan Samsun, inşallah buradan demokrasi mücadelesi başlatabilir. Bizim seçilmemiz durumunda sadece Samsun'a belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız, aynı zamanda Türkiye genelinde de siyasetçilere bir ders vermiş olacağız. Kardeşim benim önüme bana dayatarak bir aday seçtiremezsin, bana dayatırsan, ben kendi içimden bir tanesini çıkartırım ve onu belediye başkanı olarak seçerim diyecek. Samsun bunu diyecek. Samsun bunu diyebilir. Geçmişte bu tür şeyleri Samsun demiş. Bu denildiği zaman artık siyasetçiler kendine çeki düzen verecek. Vatandaşın istediği insanlar seçilecek. O zaman hizmet artacak, yolsuzluk azalacak'' diye konuştu.