'Engelleri birlikte aşacağız'

'Engelleri birlikte aşacağız'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Türkiye'de yüzde 12 engelli vatandaş bulunduğunu bu vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için engelsiz belediye olacaklarını söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Türkiye Sakatlar Derneği  Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Hayriye Hakyemezoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Hayriye Hakyemezoğlu, özellikle trafikte ve ulaşımda engellilerin çok zor anlar yaşadıklarını belirterek  Mustafa Demir’den seçilmesi halinde engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmalarını istedi.


AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir,  Türkiye’de değişik engel gruplarından olmak üzere yüzde 12 engelli vatandaş bulunduğunu bu kesimin de hayatını kolaylaştırmak için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Demir, “ Engelli kardeşlerimiz bizim için ayrı bir değerdir, bu ülkenin en güzel renklerinden biridir. Göreve geldiğimizde başta engelli kardeşlerimize özel ulaşım sistemi geliştireceğiz. Engellilerin sosyal, kültürel ve turizm alanında öne çıkmaları için gerekli çalışmalar yapacağız. Yeni yapılacak olan otoparklarda engelliler için özel bölümler oluşturacağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu