'Aşk konusunda eskisi kadar romantik değilim'

'Aşk konusunda eskisi kadar romantik değilim'

Dizi ve sinema oyuncusu Hande Doğandemir bir röportajında aşkla ilgili değerlendirmede bulundu.

'Yüzleşme' adlı diziyle yeniden seyircinin karşısına çıkacak olan  Hande Doğandemir, kendisiyle yapılan bir röportajda 'Aşk' ile ilgili yöneltilen bir soruya verdiği cevap dikkat çekti.

'AŞK KONUSUNDA ESKİSİ KADAR ROMANTİK DEĞİLİM'

Aşkın kendisine ne ifade ettiği şeklindeki bir soruya  Hande Doğandemir, ''Aşk konusunda eskisi kadar romantik değilim. Artık öyle ayaklarımı yerden kesen, her şeyi unutturan müthiş bir duyguymuş gibi gelmiyor. Evet çok kıymetli bir duygu ama geçince ve geriye genellikle hayal kırıklığı kalıyor.''dedi.

'AŞKSIZ DA YAŞAYABİLİRİM'

Doğandemir aşk konusundaki söylemlerine, ''
Aşkın hayalini kurduğunuz duygu olmadığını görüyorsunuz. Çünkü sizi sömürülebilir, kandırılabilir bir hale getiriyor. Olmadığınız, asla istemediğiniz birine dönüşebiliyorsunuz. Ben kendimi bundan sonra böyle görmek istemiyorum. Hayatımda aşktan ziyade saygının, hoşgörünün, beraber üretmenin, el ele tutuşup beraber ilerlemenin başrolde olduğu bir ilişkiyi tercih ediyorum. Bu da maalesef aşkla aynı şey değil. Ayrıca  aşksız da yaşayabilirim. Mutlu ve huzurlu olmak için birine veya o duyguya ihtiyacım yok.''ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet  Hakan Gence