CHP'li Hancıoğlu'ndan iktidara direkli eleştiri!

CHP'li Hancıoğlu'ndan iktidara direkli eleştiri!

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü ve partililerle birlikte, CHP'nin Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut'un seçim çalışmalarına destek verdi.

İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşlarla sohbet eden Hancıoğlu daha sonra Sungurlu Mahallesi'nde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Konuşmasına, basın açıklaması için burayı neden seçtiklerini açıklayarak başlayan Hancıoğlu, cadde ortasında duran elektrik şebekesi direğini göstererek " Mevcut yönetimin, Çarşamba'mıza, Çarşambalılara layık gördüğü hizmetin özeti, cadde ortasında duran ve tehlike saça işte bu direktir" dedi.

Şebeke direği, hangi kurumun mülkiyetinde veya sorumluluğunda olursa olsun, araç trafiğini tehlikeye sokan, yayalar için, çocuklar için tehlike saçacak bir biçimde yıllardır cadde ortasında durmasının asıl sorumlusunun bu ilçeyi yönetmekle yükümlü olan belediye olduğunu vurgulayan CHP'li Hancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu görüntü, bir anlayışın resmidir. Belediye işi gönül işi' diye slogan uydurup, yönettiği şehirlerde vatandaşa eziyet eden, bu yerleri yaşanamaz hale getiren, rant sevici, beton aşığı, bir direği cadde ortasından kaldırtma iradesi bile olmayan bir anlayışın resmidir."

CHP'li Hancıoğlu, Çarşambalıların böyle bir anlayışa mahkum ve mecbur olmadığını kaydederek şöyle devam etti:

"Bu anlayışın karşısındaki seçenek, Belediye Başkan Adayımız Mimar Altan Karabulut ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızdır. Çarşamba'ya hak ettiği hizmeti sunacak, burayı layık olduğu şekilde yönetmeye talip, her sokağının, her apartmanının sorununu-derdini kendisine dert edecek ve o sorunu çözecek, harcadığı her kuruşun hesabını da Çarşambalılara verecek, bu güzel ilçemizi sadece Samsun'un değil, sadece Karadeniz'in değil, Türkiye'nin yıldızı yapacak projeleri hayata geçirecek olan anlayışın temsilcileri olarak Çarşambalıların desteğini istiyoruz."