Kaza yapan araca başka otomobil çarptı: 6 yaralı

Kaza yapan araca başka otomobil çarptı: 6 yaralı

Çorum'un Kargı ilçesinde kaza yapan hafif ticari araca başka bir ticari aracın çarpması sonucu meydan gelen trafik kazasında aralarında 112 görevlisi ile kazaya müdahale eden bir vatandaşla birlikte 6 kişi yaralandı.

Kaza,  Çorum'da D-100 karayolunda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kargı istikametinden  Osmancık istikametine seyir halinde olan V. K yönetimindeki  araç Beygircioğlu kavşağına geldiği sırada yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralılara müdahale ettiği sırada kazayı görerek yardıma gelen İ.D adlı bir kişiye S. K yönetimindeki  ticari kazayı sonda anda fark edip fren yapmasına rağmen duramayarak çarptı.

Kaza anında 112 ekibi görevlisi S. U'da aracın kendisine de çarpacağını görerek bariyerlerden atladığı sırada yaralandı. Kazada sürücülerin yanı sıra araçlarda bulunan Ş. K ve Y. K yaralandı Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla  Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alndı.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.