Erhan Usta SAYİDER'in konuğu oldu

Erhan Usta SAYİDER'in konuğu oldu

SAYİDER'in İmamoğlu Şirketler Gurubu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdiği kahvaltı programının konuğu Samsun Bağımsız Milletvekili ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Bağımsız Adayı Erhan Usta oldu.

SAYİDER Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bilici’nin İmamoğlu şirketler gurubunda ev sahipliğini yaptığı, SAYİDER yönetimi ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen kahvaltı proğramına konuk olarak,Samsun Bağımsız Milletvekili ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Bağımsız AdayErhan Usta katılım sağladı.


Programda; kendini kısaca tanıtarak, neden aday olduğunu ve amacının ne olduğunu anlatan Usta, merak edilen sorulara da cevap verdi. Projelerini ilerleyen zamanlarda daha net açıklayacağını beyan ederek, güzel organizasyon için teşekkürlerini sundu.
Tüm siyasî partilere kapılarının açık olduğunu, tüm talep edenin projelerini zevkle dinleyeceklerini söyleyen SAYİDER Başkanı Cemil Bilici, katılımından dolayı Erhan Usta'ya teşekkür ederek başarılar diledi.
Bilici; “SAYİDER ailesi olarak; derneğimizin çalışmaları hakkında bilgisi olup, şehrimize, ülkemize olan katkımızın farkına varıp, derneğimize zaman ayırarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.