Ahmet Davutoğlu'dan parti kuracak mısınız sorusuna yanıt!

Ahmet Davutoğlu'dan parti kuracak mısınız sorusuna yanıt!

Parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu'na katıldığı bir konferansta parti kuracak mısınız sorusu soruldu. Davutığlu'nu yanıtı ise bakın ne oldu!

Ahmet Davutoğlu'dan parti kuracak mısınız sorusuna yanıt!
Parti kurma çalışmaları yürüttüğü belirtilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'daki konferansında yaptığı konuşmayı dünkü yazısında Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu gündeme getirmişti. Orhan Uğuroğlu, bugünkü “Davutoğlu lider olur” başlıklı yazısıyla da konferansta yaşananları aktarmayı sürdürdü.

“Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Kindar ve dindar bir nesil yetiştirmeliyiz’ demişti” hatırlatmasında bulunan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, şöyle devam etti:

“Davutoğlu'nun ‘yeni nesil’ tanımı ise şöyle oldu: ‘Kendi ülkesine aidiyeti güçlü olan ve herkese bu aidiyet duygusuyla bakan, iç tutarlılığı tahkim edilmiş olan, takiyeyi değil şeffaflığı savunan ve yaşayan, kamu çıkarını kendi çıkarından önce düşünen, kurumsal yapıların yaşaması için özel ve toplumsal hayatından gerekli fedakârlıkları yapabilen bir yeni nesil oluşturmamız gerekli.”

TÜRKİYE'DE YENİ BİR SİYASİ OLUŞUM DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ: Konferans bitiminde Davutoğlu’na soru yönelttiğine dikkat çeken Orhan Uğuroğlu o anı şöyle aktardı: Sayın Başbakan Türkiye'de yeni bir siyasi oluşum düşünüyor musunuz? Davutoğlu, ‘Orhan Bey, bir gün basın toplantısı yapacak olursam istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Burası konferans olduğu için bu soru muhtevayla ilgili olmadığı için isterseniz bu soruyu yok addedelim’ diye yanıt verdi.