Uyar, ' Savaştık kazandık'

Uyar, ' Savaştık kazandık'

Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Eyüpspor maçını sahada savaşarak kazandıklarını, bu mücadeleyi bol gollü bir galibiyetle süsleyemedikleri için de üzgün olduklarını söyledi.

Samsunspor teknik menejeri  Yücel Uyar, Eyüpspor karşısında alınan galibiyetle moral bulduklarını söyledi. Eyüpspor karşısına bir önceki maçta takımda yer almayan 5 yeni oyuncu ile çıktıklarını belirten Uyar, “ Belki sahada çok fazla göre hoş gelmeyen futbol vardı ama kesinlikle yüksek tempoda mücadele etti takımımız. Adeta tekmeye kafa koydular. Bu azim ve kararlılık bizi hedefe götürecektir” dedi.

Yücel Uyar, Eyüpspor maçında AMED maçında olduğu gibi yine çok gol kaçırdıklarını mutlaka bunun önüne geçmek zorunda olduklarını söyledi. Uyar, “ Eyüpspor maçında en az 4 tane kaçırdığımız çok net gol pozisyonu var. Bizim kalitemizde bir takım bu kadar kolay gol kaçırmamalı. Kazanırken çok önemli değil gibi görünse de son dakikalarda bir gol yemiş olsaydık bu kaliteli oyuna lazım olmaz mıydı? Bu nedenle gol bölgelerinde daha dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu