İpek'ten 'Gurur' dolu sunum

İpek'ten 'Gurur' dolu sunum

Liv Hastanesinde görev yapan Diyetisyen Aysun İpek 2010 yılında mezun olduğu Bafra Anadolu Lisesi'nde kariyer günlerine katıldı. İpek, öğrencilere mesleğini anlattı, üniversiteye girerken meslek seçiminde ve okul seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgiler aktardı.

Liv Hastanesinde görev yapan Diyetisyen  Aysun İpek Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin daveti üzerine 2010 yılında mezun olduğu Bafra Anadolu Lisesi’nin kariyer günlerine katıldı. Aysun İpek burada öğrencilere mesleğini tanıtıp mesleği ile ilgili hedef ve projelerini anlatırken çağımızın meslekleri, teknolojinin meslekler üzerindeki etkilerini, üniversite ve meslek seçiminde nelere dikkat edilmesi konusunda da bilgiler aktardı.

Bin dönem oturduğu sıralardaki öğrenci arkadaşlarına bilgilerini anlatmaktan büyük keyif aldığını belirten  Aysun İpek, kendi okulunda sunum yaparken büyük gurur duyduğunu söyledi. İpek, “ Ben sunum yaparken 3 tane öğretmenim de beni izliyordu. Bir ara öğretmenlerimin de gururdan gözlerinin dolduğunu gördüm. Benim için heyecan dolu bir andı” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu