'Samsun'u birlikte yöneteceğiz'

'Samsun'u birlikte yöneteceğiz'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun'da yaşayan herkesin Samsun için hayalleri olduğunu söyledi. Demir, ' Bu şehirde yaşayan herkesin hayallerini gerçekleştirmek ve bu şehri ortak akılla gelecek nesillere taşımak için aday oldum' dedi.

AK Parti  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa Demir, Samsun için güzel hayalleri olduğunu, bu şehri ortak akılla yöneterek gelecek nesillere emanet edeceklerini söyledi. 3 dönem milletvekilliği, 5 yıl komisyon başkanlığı ve 2,5 yıl bakanlık yaptığını belirten  Mustafa Demir, “ Samsun için gece gündüz çalışacağız. Görevi devraldığımız ilk günden itibaren büyükşehir ve ilçelerimizin imkânlarını birleştirerek en acil olanlardan başlayarak hizmete başlayacağız. Bizim projelerimiz hazır. Halkımızın da desteğini arkamıza alarak kolları sıvayacağız” dedi.

Siyasete ara verdiği dönemde de Samsun’dan hiç ayrılmadığını bu nedenle Samsun’un sorunlarına uzak biri olmadığını belirten  Mustafa Demir, “ Göreve geldiğimiz zaman Bankalar Caddesi’ndeki Anakent İş Merkezi’ni yıkıp yerine katlı otopark ve yeşil alan yapacağız. Ayrıca Çiftlik Caddesi ve Bulvar arasında sonra Hançerli Mahallesi civarında belirlediğimiz alanlar var. Bu alanları istimlak edip buralara otopark yapacağız.  Samsun’da otopark sorunu var ve bunu çözmeliyiz. Ayrıca trafik sorununu çözecek projelerimiz de hazır” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu