Taşdemir, 'Savaştık kazandık'

Taşdemir, 'Savaştık kazandık'

Teknik direktör İsmet Taşdemir, göze hoş gelen çok kaliteli bir futbol oynamadıklarını ama sahada 90 dakika kazanmak için her şeyi yaptıklarını söyledi. Taşdemir, ' Savaştık, kazandık' dedi.

Samsunspor Teknik Direktör  İsmet Taşdemir, sahada 90 dakika boyunca kazanmak için mücadele eden ve takım ruhunu yansıtan bir futbolcu topluluğu gördüğünü söyledi. Taşdemir, “ Biraz daha takım olmamız gerekir. Bu savaşan ruhu takım ruhuna çevirmeliyiz. Kazanmak için her şeyi yaptık. Çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Kaçırdıklarımız var ama bunlardan sadece bir tanesini attık. Bu gol bizim için altın değerinde olan 3 puanı getirdi” dedi.

İsmet Taşdemir, kritik haftalara girdiklerini artık kalan maçlarda bu kadar çok gol kaçırma lüksleri olmadığını söyledi. Abdülkadir’i sistem gereği oyundan çıkarttığını belirten Taşdemir, “ 13 tane final maçımız kaldı. Ben maçlara tek tek bakarım. Puan hesabı da yapmam. Bizim hedefe ulaşmamız için ne kadar puan gerekiyorsa o kadar puan alacağız. Bu takımın gücü de buna yeter” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu