Samsun İYİ Parti İl başkanı istifa iddialarını yanıtladı!

Samsun İYİ Parti İl başkanı istifa iddialarını yanıtladı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve il yönetimi arasında bir süredir devam eden krizle ilgili Recep Güleroğlu SamsunSonHaber'e açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Samsun teşkilatında MilletvekiliBedri Yaşar’ın açıkladığı Tekkeköy ve Canik Adayları nedeniyle kriz çıkmıştı.
Bu kriz ile ilgili sessizliğini bozan İl BaşkanıRecep Güleroğlu, SamsunSonHaber’e açıklamalarda bulundu.
Güleroğlu; “ Biz aday açıklamaları yapılırken teşkilatların görüşleri de alınarak yapılsın isteriz. Bu gayet normaldir. Fakat, burada gerek milletvekilimiz gerekse teşkilatlarımız parti menfaatini düşünmektedir. Bu menfaati gözetirken de görüş ayrılıklarının olması normaldir. Mutlaka her siyasi partide oluşacak bu görüş ayrılıklarını kamuoyu yada basın önüne farklı şekillerde sunmak doğru değil. Bunlar partimizin iç meselesidir. Bu meseleleri de kendi içimizde çözmeye muktedir bir partiyiz. Zaten mesele çözülmeyecek bir mesele değil. Parti içi meseleler de bu partinin menfaatini düşünen sorumluluk sahibi makamlarda bulunan insanlar olarak bu sorunları çözme kabiliyetine sahibiz ” dedi.
İSTİFA YOK
Güleroğlu, birkaç gündür Samsun kamuoyunda yer alan İYİ Parti il yönetiminin istifa edeceğine yönelik söylentileri de yalanlayarak şunları söyledi; “Bu tür haberler gerçeği yansıtmıyor. İYİ Parti kocaman bir aile. Burada birileri üzerinden bir görüş alarak sanki parti teşkilatının kurumsal düşüncesi gibi yansıtılmasını doğru bulmuyor ve art niyetli olarak değerlendiriyorum”
Mustafa BİLİK