Samsun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert cevap!

Samsun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert cevap!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT yayınında Saadet Partisi ile ilgili söylediği sözlere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, TRT Özel yayınında “İYİ Parti'nin,Saadet Partisi'nin bunlarla beraber böyle iş tutmasının izahı mümkün değildir" sözleri üzerine Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Erdoğan’a sert bir dille cevap verdi.

 

SİYASETİ KİRLETTİNİZ

Siyasetin kirlendiğini ve insanların siyasete güveninin kalmadığını belirten Armutçu, ‘’İftira, yalan, ötekileştirme, düşman etme, kendi menfaatine kullanma ve benzeri olumsuzluklarla siyaseti o kadar kirlettiniz ki; sayenizde kimsenin siyasilere de siyasetle bu işlerin düzeleceğine de güven kalmadı.’’dedi.

HER YERDE ADAY ÇIKARTIYORUZ

50 yıllık tertemiz mazisiyle istikamet üzerine olanMillî Görüş’ün şunlarla birlikteler, beraberler iftiralarında bulunanların kendi mazilerine bakmaları gerektiğinin altını çizen Armutçu, ‘’Saadet partisi yerel seçimlere ittifaklarla değil; tek başına giriyor. Türkiye’nin her yerinde tereddütsüz aday çıkartıyor ve oy pusulasında yeri ise 1. sıradır.’’ ifadelerini kullandı.