Tekin, 'Ekonomi yalanla gitmez'

Tekin, 'Ekonomi yalanla gitmez'

Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Ankara yolunda hem İYİ Parti hem de CHP'liler tarafından karşılandı. Tekin ve beraberindekiler daha sonra parti binasının yanında kurulan kürsüde halka hitap etti.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan AdayıHayati Tekin, sadece İYİ Parti ve CHP’lilerin değilMHP ve AK Partililerin de oylarına talip olduğunu ve kendisine büyük ilgide bulunduklarını söyledi. Hem Türkiye’nin hem de Samsun’un yeni bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirten Tekin, “ Şimdi bakıyorum da 17 yıldır ülkeyi başka parti yönetmiş gibi vaadlerde bulunuyorlar. Yol yapacaklar, otopark yapacaklar, yeşil alan yapacaklar tamam bunlar güzel de 17 yıldır ülkeyi de Samsun’u da siz yönettiniz neden yapmadınız demezler mi adama” dedi.

Hayati Tekin gezmişte belediye başkanlığı yaptığını ve bu konuda tecrübesi olduğunu söyledi. Tekin, “ Bana vereceğiniz oylar size hizmet olarak geri dönecektir. Benim dönemimde hiç kimse ötekileştirilmeyecek kimse işinden olmayacak ve herkes evine akşamları huzur içinde gidecektir. Emeklinin hali ortada. Yüzde 10 zam aldı ama elektrik doğalgaz, benzin, mazot, Pazar yeri ve marketler yüzde 100’ün üzerinde zam yaptı. Memurun durumu ortada. Artık yeter sizinle buraya kadar deme zamanı geldi ve bunu da bu millet 31 Mart günü diyecektir” diye konuştu.

Hayati Tekin’den sonra İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve CHP Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu da birer konuşma yaparak Hayati Tekin’e desteklerini bildirdiler. Tekin’in tanıtım toplantısına İYİ Parti ve CHP ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

İlhan Demircioğlu