Muhtarlardan Kılıç'a büyük destek

Muhtarlardan Kılıç'a büyük destek

Canik ilçesinde muhtarlarla buluşan İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, muhtarlardan tam destek aldı.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren  Bedirhan Kılıç, durmadan çalışmaya devam ediyor. 

40 MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Canik Belediye başkan aday adayı olan Bedirhan Kılıç, seçim çalışmaları çerçevesinde Canik'te 40 muhtarla bir araya geldi. 

'MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE CANİK'İ ALACAĞIZ'

Muhtarlarla yaptığı konuşmada Bedirhan Kılıç, '' Muhtarlarımız devletimizle halkımız arasında köprü vazifesi yapmaktadırlar. Muhtarlarımız mahallelerindeki sıkıntıları belediye başkanlarına bildirerek mahallelerinde düzeni ve huzuru sağlayan kişilerdir. Hal böyle iken mahalle muhtarlarımızı yok saymak hizmet yapma anlayışına ters bir anlayıştır. Canik İlçemizin en iyi yerlere gelebilmesi için muhtarlarımızla beraber ortak akılla belediyemizi yöneteceğiz ve tüm muhtarlarımızla birlikte Canik'i alacağız''dedi.

İlçedeki işsizliğe dikkat çeken  Bedirhan Kılıç, işsizlikle mücadelede muhtarlara da görev düştüğünü ifade etti.  Bedirhan Kılıç '' Mahallelerimizde işsiz, mağdur  ve maddi sıkıntı çeken ailelerimizi belirleyecek olan muhtarlarımızdır. Çünkü bu ailelerimiz ile iç içe yaşayan ve yaşayacak olan muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız bu insanları belirleyerek Belediyemize bildirecekler'' dedi.

samsun canik  iyi parti