Erhan Usta açıkladı

Erhan Usta açıkladı

MHP'den ihraç edilen Samsun milletvekili Erhan Usta sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı.

Günlerdir merak edilen sorunun cevabı bugün netleşti. Erhan Usta Samsun'da büyükşehir belediye başkanlığına aday olacak mıydı? Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenen  Erhan Usta, konuyla ilgili açıklamasını yaptı.

Sosyal medya hesabından Samsun'un refahı için mücadeleye devam edeceğini dile getiren Usta, kendisine umutla bakan gözleri yalnız bırakamayacağını söyledi, Samsun'un ise  hizmet beklediğine işaret etti.

Konuşmasında Samsun'u ' sahipsiz' olarak nitelendiren Erhan Usta tüm çabalarına rağmen Samsun'a destek çıkılması noktasında destek göremediğini belirtti.  Erhan Usta, gelişen teknoloji karşısında önemli adımların atılması gerektiğini söylerken Samsun'da sürdürülebilir kalkınmanın temelinin atılmasının öneminden de söz etti.

BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Sıra ise beklenen açıklamaya geldi. Usta herkesin merakla beklediği o açıklamayı yaptı. Açıklamasında Erhan Usta,'' 31 Mart 2019 tarihinde Samsun'un vicdanı galip gelecek. Diyorum ki Samsun için varım. Diyorum ki Samsun'un büyükşehir belediye başkanlığına bağımsız olarak varım.'' ifadelerine yer verdi.