'Referandum ruhunu sandığa taşıyacağız'

'Referandum ruhunu sandığa taşıyacağız'

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumundaki ruhu 31 Mart seçimlerinde de sandığa taşıyacaklarını söyledi. Deveci, ' Atakum'u mutlu yarınlar bekliyor' dedi.

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda hayır diyen tek ilçenin Atakum olduğunu belirterek, “  O ruhu 31 Mart seçimlerinde de sandığa taşıyacağız” dedi.

Başkan adayı  Cemil Deveci, “ Atakum Türkiye’nin en önemli sahiliyle, doğal güzelliğiyle ve en çok göç alan ilçe olma özelliğiyle çok daha iyi önetilmeyi hak ediyor. Atakum’u Atakum halkı ile birlikte yöneteceğiz. Atakum halkı Atakum’da ne görmek istiyorsa onu görecektir. Ben yaptım oldu zihniyeti olmayacak” dedi.

Cemil Deveci, adaylığının açıklanmasından hemen sonra Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan aday adaylarının tamamıyla telefon görüşmesi yaptığını ve bu görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi. Deveci, “ Aday adaylık yarışı sona erdi. Şimdi yarış farklı bir kulvara taşındı. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımla görüştüm. Çalışmaları birlikte yapacağız. İYİ Parti bizim ittifak ortağımız. Çalışma programını birlikte belirleyeceğiz. Atakum’da ortak akıl seçimi kazanacaktır” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu