'Samsun'u kucaklayacağım'

'Samsun'u kucaklayacağım'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, belediyede oturan değil ilçe ilçe, şantiye şantiye gezen bir başkan olacağını söyledi. Demir, ' Samsun'da yapacak çok işimiz var. Bunu da tüm samsun halkı ile birlikte yapacağız' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa Demir, bir yandan ilçelerde seçim çalışmaları yaparken diğer yandan da nokta ziyaretler yapmayı sürdürüyor. Birlikte kutsal topraklara gittiği eski dostu Mustafa Yılmaz’ı işyerinde ziyaret eden Mustafa Demir, “ Sorumluluğu da vebali de büyük bir işe soyunduk. Allah bu yolda yardımcımız olsun. Şehrimize olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için kolları sıvadık. Bunun altından alnımızın akıyla çıkacağız. Çünkü niyetimiz halis” dedi.

Samsun’un sürekli göç aldığını buna paralel olarak ta isteklerin de arttığını belirten  Mustafa Demir, “ Samsun’u da Samsun’un sorunlarını da çok iyi biliyorum. Trafik, otopark, istihdam, ihracat, yeşil alan gibi sorunlara karşı neler yapacağımız planladık. Projelerimizi yakında samsun halkı ile paylaşacağız. Beni bilen bilir bugüne kadar hiçbir zaman yapamayacağım işin sözünü kimseye vermedim vermemde” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu