Akgül, ' Hedef yüzde 70'

Akgül, ' Hedef yüzde 70'

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Salıpazarı Belediye Başkanı ve yeni dönemdeki başkan adayı Halil Akgül, 31 Mart seçimlerinden hedeflerinin yüzde 70 oy almak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  tarafından 10 Ocak tarihinde yeniden  Salıpazarı Belediye Başkanlığına aday gösterilen  Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 31 Mart seçimlerinde yüzde 70 oyu hedeflediklerini söyledi.

İlk 2 dönemdeki hizmetlerin karnesini aldıklarını belirten Halil Akgül, “ Biz Salıpazarı’nda örnek bir belediyecilik ve teşkilatçılık gösterdik. Genel merkezimiz ilk 2 dönem gösterdiğimiz başarılardan dolayı bizi bir dönem daha aday gösterdi. Bu başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Salıpazarı’nda ilçe başkanımız ve ilçe yönetim kurulumuzun, meclis üyelerimizin, mahalle başkanlarımızın ve yönetimlerinin, muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve tüm Salıpazarı halkının görüşleri doğrultusunda yeni hizmetler üretmek için yeniden yollara düştük. Biz burada gönül belediyeciliği yapıyoruz. Biz Salıpazarı’nı çok iyi biliyoruz Salıpazarı da AK Parti’yi ve bizi çok iyi biliyor” dedi.

AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı  İsmail Yaman ise 31 Mart seçimlerinde Salıpazarı’nda yeni bir başarı hikâyesi yazacaklarını söyledi. İsmail Yaman, “ Salıpazarı’nda her şeyi yaptık demiyoruz zaten böyle bir şey diyen yalan söyler. Ama çok şeyi yaptık. Biz belediyeciliği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı destansı belediyecilikle örnek olan genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. 31 Ocak seçimlerine kadar girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız. 100 yıllık ruhla ilk günkü aşkla çalışacağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu