Samsunspor şehitlerini unutmadı

Samsunspor şehitlerini unutmadı

Samsunspor 30 yıl önce yaşanan büyük acıda hayatlarını kaybedenleri mezarları başında andı. Şehitler için dualar okundu mezarlarına çiçekler kondu.

20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza çıkışında geçirdikleri kazada hayatlarını kaybeden teknik direktör Nuri Asan, futbolculardanMete Adanır,Muzaffer Badalıoğlu,Zoran Tomiç ve araç şoförüAsım Özkan mezarları başında anıldı. Büyük kazanın 30. Yıl dönümü anma törenlerine Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İlkadım Belediye Başkana Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Kosif, Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, MÜSİAD Başkanı ve Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tan, eski başkanlardan Hakkı Tomaç, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın ile yöneticiler taraftarlar ve sporcular katıldı.

 

Mezarları başında yapılan anmalarda dualar okundu, mezarlarına çiçekler kondu ve hayatlarını kaybedenlerin Samsunspor’a olan hizmetleri bir kez daha anlatıldı.

İlhan Demircioğlu