Canik Halkı En Çok Bunlardan Şikayetçi

Canik Halkı En Çok Bunlardan Şikayetçi

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç, Cuma namazını Toptepe Camii'nde kıldıktan sonra halk ile bir araya gelerek hasbıhal etti.

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Bedirhan Kılıç,  vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Cuma namazını Toptepe Camii’nde kıldıktan sonra halk ile bir araya gelerek hasbıhal eden Kılıç; “Canik halkını dinleyerek tek tek tespitler yapıyoruz. İnşallah Canik İYİ Parti Belediyeciliği ile tanıştığında şimdi not ettiğimiz bu sorunlar çözülecek. Planlarımızı projelerimizi halkın istek ve şikayetlerine göre değerlendiriyoruz. En çok şikayet edilen konuların başında bir belediyenin asli görevi olan temizlik geliyor. Canik halkı mahalle ve sokaklarının temizliğinden memnun değil. Sonra sokaklardaki bozuk yollar. 2019 Canik’in de çamur çiğneyerek okula, işe pazara giden insanlar var” dedi.


İŞSİZLİK VE MADDİ ZORLUKLARA KARŞI FORMÜL


Kılıç şikayetlerin geri kalanını da ülke ekonomisinin iyi olduğunu söyleyen iktidara rağmen maddi zorluklardan oluştuğunu anlatarak; “ Hükümet her şeyi toz pembe sunuyor. Ama sokaklara indiğinizde insanlar işsiz ve maddi zorluk içerisinde. ‘Hedefleri tutturduk’ diyenler kendi ceplerinin hedeflerini tutturdu heralde. Ama burada yerel yönetimlere de görev düşüyor elbette. Biz belediyeye geldiğimizde Canik’e katma değer sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Belediye bünyesinde kuracağımız tarımsal işletmeler ile istihdam sağlarken kadınlara yönelik mikro kredi uygulamalarımız ile de maddi zorluk çeken ailelere ikinci bir gelir kapısı sunacağız” şeklinde konuştu.