Murat Keskin'den Görkemli Aday Adayı Açıklaması

Murat Keskin'den Görkemli Aday Adayı Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Murat Keskin görkemli bir toplantı ile İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

MHP Atakum Meclis Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ederek İYİ Parti saflarına geçen Mimar Murat Keskin İlkadım Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.


İYİ Parti İl Başkanlığı binasının arkasında Atatürk Bulvarı kenarındaki alanda aday adaylığını açıklayan Keskin eşi ve oğlunu da yanına alarak yaptığı konuşmada; “ Biz bir davet göndermiştik, adresi vefa, adresi inanç, adresi sevgi, adresi ufuk, adresi vizyondu. Biz bir davet göndermiştik adresi Mustafa Kemal Atatürk’tü. Allah’a şükür ki bu davetimiz adresine ulaşmış. Bu Ocak ayında taptaze bir bahar gibi burayı vefaya, sevgiye, sevgiye, ufka ve inanca boğdunuz. Birbirimize inanacağız ve başaracağız. Türkiye var oldukça milletimiz var oldukça içimizdeki memleket sevgisi var oldukça canımız sağ oldukça biz hep burada milletimizle olacağız. Zafer sabredenlerindir. Samsun İYİ olacak İlkadım İYİ olacak” dedi.