Uyar, ' Stoper Alacağız'

Uyar, ' Stoper Alacağız'

Futbol Direktörü Yücel Uyar teknik heyetin raporu doğrultusunda transferleri yaptıklarını belirterek, ' En kısa zamanda bir tane stoperi transfer edip kampa getireceğiz' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar hedefledikleri transferlerin gerçekleştiğini bir tane de stoper alarak teknik heyetin raporunu tamamen gerçekleştirmiş olacaklarını söyledi.

Uyar, “ Hocamızın raporu doğrultusunda bir tane de stoper alacağız. Bunun için arayışlarımız sürüyor. Stoper mevkiinde sayısal olarak eksiğiz. Ercan’ın sakatlanmasıyla sayımız 3’e düştü. Listemizdeki oyuncularla görüşüyoruz. En kısa zamanda bir ismi kampa getireceğiz” dedi.

Yücel Uyar  stoper alındıktan sonra hedeflenen transferlerin tamamlanacağını ancak transferin bitmeyeceğini söyledi. Uyar, “ Transfer son gün son saate kadar hiçbir takımda bitmez. Gelecek vadeden çok genç ve yetenekli bir futbolcu karşımıza çıkarsa biz transferi kapattık keşke 3 gün önce gelseydin mi diyeceğiz, böyle şey olmaz. Biz önceliklerimizi bitirmiş olacağız ancak son gün son dakikaya kadar transfer devam eder” diye konuştu.