Samsun Haberleri: MHP'den İYİ Parti'ye 4 Transfer!

Samsun Haberleri: MHP'den İYİ Parti'ye 4 Transfer!

Milliyetçi hareket Partisi Atakum eski grup başkanı Mimar Murat keskin İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener'in daveti üzerine üç meclis üyesi arkadaşıyla birlikte İyi partiye katıldı.

İYİ parti genel Merkezi’nde Meral Akşener'in rozetini taktığı Keskin “ Türkiye’de toplumun kutuplaştııldığı bir ortamda, Aklı Selim’in sesi olan Sayın genel başkanımızMeral Akşener hanımefendinin daveti üzerine Burada bulunuyorum. Özellikle yerel seçimlerde ortak aklın anahtar olduğu, kimsenin ötekileştirilmediği, Belediyelerin toplumun her kesimi ne hizmet etmesi gereken kurumlar olduğu gerekliliğinden yola çıkarak, Bilgimiz birikimimiz ve tecrübemizi Milletimize aktarabileceğimiz, böylesi bir platforma Yapılan davete icabet etmekten, Büyük Türk milletini seven bir fert olarak onur duydum.

İyilik kervanına katılmamızı sağlayan sayın genel başkanımıza Ve genel merkez yöneticilerimize, Sayın milletvekillerimize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.

MimarMurat Keskin'le beraber,
Atakum Meclis üyeleri, Avukat Şakir Kabakçıoğlu, Eczacı Yusuf Erden ve Rahatsızlığı sebebiyle Ankara programına katılamayan Yunus Koloğlu'da İYİ Parti saflarına katıldı.

Mimar Murat Keskin’in, Ankara’da yaptığı görüşmeler neticesinde, Önümüzdeki hafta içi İlkadım belediye başkan aday adaylığını açıklaması bekleniyor.