Uyar, ' Bu takıma Güvenin'

Uyar, ' Bu takıma Güvenin'

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, taraftarlara mesaj verdi. Uyar, ' Bu takıma güvenin, teknik heyete ve futbolculara güvenin. İsmail Uyanık gibi bir başkanın olduğu yerde başarısızlık olmaz. Bu takımı hep birlikte hak ettiği yerlere taşıyacağız' dedi.

Samsunspor Futbol Direktörü Yücel Uyar, ligin ikinci yarısında daha iyi bir Samsunspor’u izleteceklerini söyledi.

'BU LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ'

Uyar, “ Teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenim tam.Samsunspor ilk kez mücadele ettiği bir ligde bazı şanssızlıklara rağmen iyi bir ilk yarı geçirdi. Antalya’da yapılacak kamp sonrası ikinci yarıya çok daha iyi gireceğiz.Bu ligin en iyi takımıyız bunu da herkes görecek” diye konuştu.

Yücel Uyar, şu anda iyi bir santrafor ve bir tane de stoper için arayış halinde olduklarını, bu iki takviyeyi en kısa zamanda yaparak kampa katmayı hedeflediklerini söyledi.

'SAMSUNSPOR KEYİF VEREN TAKIM HALİNE GELECEK'

Uyar, “ İyi bir kadromuz var. Ama Ercan’ın sakatlanması, Çağrı’nın ayrılmasından sonra kadroda sayısal eksikliklerimiz oldu. Bir tane de teknik heyetin istediği pivot forvet var. Onur’da iyi bir kanat oyuncusu. Eksiklerini gidermiş birSamsunspor ligin ikinci yarısında çok daha keyf veren bir takım haline gelecektir” diye konuştu.
Yücel Uyar Erbaaspor ile oynanan hazırlık maçında teknik heyetin tüm oyuncuları kamp öncesi bir kez daha görme fırsatı bulduğunu bu nedenle Erbaaspor maçının verimli geçtiğini söyledi.

İlhan Demircioğlu