'İttifakın Başarısı Adaylara Bağlı'

'İttifakın Başarısı Adaylara Bağlı'

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çakar, ittifaklarının başarılı olup olmamasının çıkartacakları adaylara bağlı olduğunu söyledi. Çakar, 'Bu tezim hem Millet hem de Cumhur ittifakı için geçerlidir' dedi.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çakar, ittifaklarının başarılı olup olmamasının çıkartacakları adaylara bağlı olduğunu söyledi.

İttifakların seçimler için büyük risk olduğunu belirtenMehmet Çakar, “ Liderler üst siyasette ittifak yapabilir. Ama yukarıda yapılan ittifaklar tabanda karşılık bulmayabilir. Henüz adaylar açıklanmadan tabanda gerginlikler görevden almalar başladı. Asıl sıkıntı her iki ittifakta da adaylar açıklandıktan sonra olur. Eğer her iki partinin tabanında da karşılığı olacak adaylarla seçime girilmediği takdirde partilerin tabanlara tam karşı adayla oy verir” dedi.

Mehmet Çakar, ilçe gezileri devam ettiğini kendisine her partiden büyük teveccüh gösteriliğini söyledi. Seçimin ortada olduğunu belirtenMehmet Çakar, “ Kolları sıvadım yollara düştüm. İlçe ilçe geziyorum. STK’larla temas halindeyim. Ziyaretlerim sürüyor. Partimizin aday açıklamasını bekliyorum. Anketler yapıldığını söylüyorlar. Biz bir yandan partimizin ismimi açıklamasını beklerken diğer yandan da çalışmalarımızı sürdürüyorum” diye konuştu.