Erdoğan'dan Netanyahu'ya: Yanlış kapıya vurdun!

Erdoğan'dan Netanyahu'ya: Yanlış kapıya vurdun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Netanyahu'nun sözlerine sert cevap verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;


Belediyecilik bizim işimizdir, Türkiye'nin son çeyrek asırda yaşadığı büyük dönüşüm önce belediyelerde yaşanmıştır. CHP'nin İstanbul'da belediye başkanı olduğu zamanlara gidelim neydi buraların hali, susuzluğun olduğunu dönemleri çöplerin dağlar gibi olduğu günleri biliyorsunuz değil mi.... Bir de şimdi bakın...

1994 yılında İstanbul belediye başkanı seçildiğimde karşımda öyle bir manzara vardı ki, insan düşmanına bile böyle bir muameleyi reva görmez.

CHP ideolojisiyle taban tabana zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya başladı.

Yerlilik ve millilikle uyuşmayan ne varsa bay Kemal'de var.

'NETANYAHU'NUN HERALDE DİLİ SÜRÇTÜ'

İsrail Başbakanı Türkiye'ye en alçak ifadelerle saldırdı. Netanyahu denen adam bizi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçlayan İsrail Başbakanın sanırım dili sürçtü. Kendilerinin Filistin'de işgalci olduklarını kadınları, çocukları, masum insanları öldürdüğünü söyleyecekti.

Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin. Sen devlet terörü estiriyorsun, siz kadınları, çocukları tekmeleyerek askerinizle, polisinizle sürükleyerek götürüyorsunuz. Netanyahu sen zalimsin. Devlet terörünün başındasın. Bu sadece sana uyuyor.

'YAKASI SANATÇI, YALAKA KILIKLI BOROZAN VAR'

CHP'nin yakası sanatçı yalaka kılıklı borozan var. Bunlardan 3'ü CHP'nin resmi yayın organı olan televizyonda benim hakkımda atıp tutmuşlar. Önce "Gergedan nesli" diyerek hakarete başlamışlar. Hızlarını alamayıp işi iç savaş goygoyculuğuna götürmüşler. Milletin iradesine zerre kadar saygıları yok. Kendi istedikleri gibi demokrasi olmazsa belki lideri, yani beni ayaklarından asarlarmış. Hepiniz topunuz cellat olsa ne yazar? Biz şahadete inanmışız.