SAMOSD Club 1. Yaşını Kutladı

SAMOSD Club 1. Yaşını Kutladı

SAMOSD Club (Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü) 1 yaşını kutladı. Samsun Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen özel davetle 1. Yılını kutlayan SAMOSD Club üyeleri gecede düzenlenen çekilişle bir çok hediye kazandı.

Özel gecede 1 yılda 4 bin 440 üyeye ulaşanSAMOSD Club’ün gelişmesinde emeği olanlara da plaket verildi. Ayrıca yineSAMOSD Club’ün en önemli destekçilerinden anlaşmalı firmalara da katılım belgesi ile teşekkür edildi.


Passat B6 samsun - Skoda'm fan club ailesi - Samsun Opel Team - Samsun Tipo-Tempra Ailesi - Linea Fun Club Samsun’da törende yerlerini aldılar.


Gecede konuşan Kulüp BaşkanıAnıl Ahmet Yiğit, “ Samsun’da otomobil severleri buluşturmak birleştirmek ve kaynaştırmak amacıyla kurduğumuz kulübümüz artık güçlü bir sivil toplum örgütüne dönüşmüş vaziyettedir. Bu başarı hepimizin. Bugünlere gelmemizde gece gündüz demeden fedakarlıkla emek veren tüm yönetici arkadaşlarıma siz değerli üyelerimize ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz anlaşmalı firmalarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.


Gecede Başkan Yardımcısı Ferhat Yaroğlu, Firma Sorumlusu Muhammet Mustafa Akca, Sosyal Medya ve İletişim Sorumlusu Deniz Akan, Etkinlik ve Proje Sorumlusu Hüseyin Cemallıoğlu da birer konuşma yaptılar.


Samsunsonhaber’e de SAMOSD Club’e verdiği desteklerden ötürü plaket takdim edildi. Plaketi Samsunsonhaber ailesi adına MuhabirMustafa Bilik Kulüp Başkanı Anıl Ahmet Yiğit’in elinden aldı.