Samsun Haberleri: Tekin, 'MHP Seçimlere Hazır'

Samsun Haberleri: Tekin, 'MHP Seçimlere Hazır'

MHP İl Başkanı Taner Tekin, şu ana kadar genel merkezden AK Parti ile ittifak yapılacağı yönünde hiçbir bilgi gelmediğini söyledi. Tekin, ' Takdir genel başkanımızın. Bize ittifak yapılacak derler ona göre çalışırız, kendi adaylarımızla yarışacağız derler onda da varız' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl BaşkanıTaner Tekin, kamuoyundaMHP ile AK Parti’nin ittifak yapacağı yolunda çıkan haberlerin şu an için gerçeği yansıtmadığını söyledi. Taner Tekin, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve genel merkezimiz ülke genelindeki ittifak görüşmelerini yürütüyor. Samsun bu görüşmelerin içinde var mı yok mu şu ana kadar bize bir bilgi gelmedi. Varsa ittifak büyükşehir için mi geçerli ilçeleri de kapsayacak mı bunu da bilmiyoruz. İttifaklı ya da ittifaksız sicimlere hazırız ve büyük bir zafer kazanacağız” dedi.

24 Haziran seçimlerindeki büyük başarıyı 31 Mart yerel seçimlerine de yansıyacağını belirten MHP İl Başkanı Taner Tekin, “ Biz aday bazında çalışmalarımızı yaptık ve genel merkezimize gönderdik. Artık takdir genel merkezimizin. Biz hem büyükşehirde hem de tüm ilçelerde iddialıyız. Öncelikli hedefimiz geçmişte yönettiğimiz belediyeleri geri kazanmak. Sonrasında bunlara yenilerini katmak. Adaylarımız da bunu başaracak kalitededir” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu

taner tekin seçim