Samsun Haberleri: Salıpazarı Belediyesi Kışa Hazır

Samsun Haberleri: Salıpazarı Belediyesi Kışa Hazır

Salıpazarı Edremit Belediyesi, karla mücadele hazırlıklarını tamamlayarak, bünyesindeki iş makineleriyle ve yeterli personeli ile karla mücadeleye hazır.

Salıpazarı Belediyesi, kış aylarında hizmet verecek olan iş makinelerinin tamir ve bakımlarını tamamlayarak, kış için teyakkuza geçti. Geçtiğimiz yıl, karla mücadelede başarı elde eden Salıpazarı Belediyesi bu yıl ki kar çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi için de zemin hazırlamış oldu. Kış öncesi tüm araçlar bakıma alınırken, gerekli tüm ihtiyaçlar ise hazır hale getirildi.

BAŞKAN’DAN ASILSIZ İHBAR UYARISI

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül "Karla mücadelede üç aşamalı bir eylem planıyla hareket edeceğiz. Çalışmalarımızı diğer kurumlarla koordineli yapacağız. Özellikle asılsız ihbarlara karşı gerekli önlemleri alacağız. Asılsız ihbarlarla ilgili bütün muhtarlarımızı uyaracağız. Muhtemel kar yağışında en kısa zamanda mahallerimize ulaşmaya çalışacağız. Bununla ilgili üç aşamalı bir eylem planı hazırlıyoruz. Ekiplerimiz bu eylem planı çerçevesinde hareket edecekler. İnşallah yollarımız hiç kapanmadan bu kışı atlatacağız."