'Gülsan'da Kimse Mağdur Olmayacak'

'Gülsan'da Kimse Mağdur Olmayacak'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Demir, ' Gülsan Sanayi Sitesi kimseyi mağdur etmeden taşınacak. Hiç kimse ortada kalmayacak' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan KaradumanMadeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Eyüp Aydın’a hayırlı olsun dileklerini iletenMustafa Demir, “Gülsan Sanayi Sitesi artık şehir merkezindeki ömrünü tamamladı. Şu anda güzel bir oluşum var ve güzel çalışıyor. Bu sanayiyi el birliği ile taşıyacağız. Taşınırken kimse mağdur olmayacak. Yeni sanayi sitesi tamamlanmadan kimseye çık demeyeceğiz. Burada tapulu işyeri olanların işyerleri de işyeri sahipleri ile anlaşılarak kimse mağdur edilmeden kamulaştırılacak” dedi.

Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ize ziyaretten dolayı Demir ve Karaduman’a teşekkür etti. Başkan Aydın, “ Gülsan’da büyük bir adım attık. Valimiz, Milletvekillerimiz, şu an milletvekili olan dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile güzel bir diyalogumuz vardı.

Şu anda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir bey de sanayi sorununa el attı. Karşılıklı güzel bir enerji aldık. Kendileri ticaretin içinden geldiği için pratik düşünüyor. El birliği ile kimse mağdur olmadan hem Gülsan Sanayi Sitesi’ni taşıyacağız hem de Samsun’a modern bir sanayi sitesi kazandıracağız” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu