Samsun Haberleri: Bedri Yaşar:'Parkomatı Kaldıracağız'

Samsun Haberleri: Bedri Yaşar:'Parkomatı Kaldıracağız'

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Samsun'da halkın içinden halk için hizmete talip olan adaylar çıkaracaklarını ve Samsun halkını rahatsız eden başta Parkomat olmak üzere haksız uygulamaları kaldıracaklarını söyledi.


İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İl BaşkanıRecep Güleroğlu, Basın Halkla İlişkiler SorumlusuAlper Naz,İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi Gürkan Şişman Samsunsonhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Emre Gündem ile görüştüler.
Ziyarette Bedri Yaşar Samsun’da halkın içinden halk için hizmete talip olan adaylar çıkaracaklarını ve Samsun halkını rahatsız eden başta Parkomat olmak üzere haksız uygulamaları kaldıracaklarını söyledi.


“ZİHNİ ŞAHİN İLE GÖRÜŞTÜK”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile görüştüklerini belirten Yaşar; “ Zihni bey ile adaylık konusunda değil. Kendi partisi aday göstermeyince kendisine nezaket ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun kabilinden bir görüşme yaptık. Burada adaylık gündeme gelmedi. Ama kendisinin bu yönde bir isteği olursa da kapımız kendisine açık olur. İYİ Parti olarak 31 Mart Yerel Seçimleri için göstereceğimiz tüm adaylar halkın teveccühüne mazhar olacak isimlerden oluşacak. Biz anketler temayüller yapıp sonra halkın istemediği bir adayı göstermeyeceğiz. Samsun’da da halkımız ile istişareler içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkın istediği adaylar bizim adaylarımız olacak. Elbette Zihni Şahin de içinde olmak üzere bizim partimizin kapısı herkese açık” dedi.


“PARKOMATI KALDIRACAĞIZ”
“Vatandaşın üzerinden sürekli dolaylı vergi alınıyor. Bunlardan bir tanesi de Samsun’daki parkomat uygulaması. Yasal zemini olmayan bu uygulamayı kaldıracağız” diyen Yaşar şunları söyledi;” Bir tarafta trafik polisleri elinde makbuz geziyor. Bir tarafta parkomat. Hükümet bu türden dolaylı vergiler ile bütçe açıklarını kapatma yolunda. Son dönemde yazılan trafik cezalarında patlama yaşanırken Samsun’da bir de kanunsuz yasal zemini olmayan bir uygulama devam ediyor. Parkomat uygulaması. Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni bizim adayımız kazandığında parkomat uygulamasını da kaldıracağız”
Mustafa BİLİK