Samsun Haberleri: 'Samsun Kalbimiz Samsunspor Sevdamız'

Samsun Haberleri: 'Samsun Kalbimiz Samsunspor Sevdamız'

Samsunspor''u Manisaspor maçında da yalnız bırakmayan ve gollerde yaşadığı yürekten sevinçle gönülleri fetheden Başkan Hakan Karaduman, 'Samsun kalbimiz, Samsunspor sevdamız dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'un Manisaspor'u 4-0 yendiği maçı seyredenAK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, gollerin ardından yaşadığı sevinçle taraftarların gönlünü fethetti. Sezon başından bu yana Kırmızı-Beyazlı ekibi maçlarda yalnız bırakmayan Başkan Karaduman,Manisaspor ile oynanan karşılaşmada da tribündeki yerini alarak takıma destek oldu. Samsunspor'un gollerinin ardından büyük sevinç yaşayan Başkan Karaduman, yönetimi, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik etti, takımın emin adımlarla şampiyonluğa yürüdüğünü söyledi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Samsunspor'un bol gollü galibiyet elde etmesinden dolayı mutluluk yaşadıklarını ifade eden Başkan Karaduman, "Takımın havası çok güzel. Şehir Samsunsporumuzun etrafında kenetlenmiş durumda. Taraftar muhteşem. Bizim desteğimiz hep devam edecek. Çünkü Samsun kalbimiz, Samsunspor sevdamız" dedi.

ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL
Samsunspor'un şampiyonluk hedefi yolunda sağlam adımlarla ilerlediğni belirten Karaduman, "Bu güzel gidişatın ve birlikteliğin sezon sonuna kadar devam etmesini temenni ediyorum: Şimdi önümüzde Sakaryaspor karşılaşması var ve bu mücadele aynı zamanda liderlik maçı olacak. Olumlu havayla birlikte Samsunsporumuzun Sakarya'dan da güzel sonuçla döneceğine inanıyorum. İlk yarıyı lider bitirmek önemli ancak sezon sonu zirvede olmak, şampiyonluk ipini göğüslemek çok daha önemli. İnşaallah bu sevinci yaşayacağız" dedi.