AK Parti 19 Şubat'ta Açıklayacak

AK Parti 19 Şubat'ta Açıklayacak

Yerel seçim çalışmalarına aday belirleme sürecinden geçen AK Parti, kampanya lansmanını 19 Şubat tarihinde yapacak.

NTV'de katıldığı bir programda soruları yanıtlayanAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yerel seçim çalışmalarına ilişkin 'çok boyutlu kampanya planlıyoruz'dedi.


TEMEL HASSASİYETLERDEN BİRİ DE ÇEVRE KİRLİLİĞİ


Yerel seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mahir Ünal, klasik kampanyalar döneminin kapandığına dikkat çekerek 'Eski kampanyalarda kampanyanın psikolojisi dili söylemi fiziki coğrafyada şekillenirdi yani gündemi gazeteler televizyonlar belirlerdi geçmişte' ifadelerini kullanırken 'artık seçimin gündemi psikoloji dili sanal ortamda sanal coğrafyada oluşuyor. Seçimin gündemi duygusu sürekli her an değişiyor. Duvarları gazete ilanlarını televizyon reklamlarını yine kullanacağız. '' diyerek temel hassasiyetlerinde çevre kirliliğinin oluşmaması yer aldı. 


'19 ŞuBAT'TA KAMPANYAMIZI BAŞLATACAĞIZ'


Ünal seçim kampanyalarına ilişkin ise 'Muhtemelen19 Şubat'ta kampanya lansmanımızı yapacağız. Bu defa iki aşamalı ve iki kanaldan yani çok katmanlı ve çok boyutlu bir kampanya planlıyoruz. 19 Şubat itibariyle de kampanyamızı başlatacağız. Mitinglerimiz de şubatın son haftası başlar martın son haftasına kadar devam eder.' cümlelerine yer verdi.