20 Yıl Oyunculuk Yaptı Şimdilerde Tır Şoförü

20 Yıl Oyunculuk Yaptı Şimdilerde Tır Şoförü

20 yıllık oyunculuk kariyerinin ardından çocukluk hayali olduğu tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, 'Ben ekmeğimin peşindeyim'dedi.

Herkes onu yıllar önce yayınlananYaprak Dökümü dizisiyle tanıdı. Dizideki Oğuz karakteriyle dikkatleri üzerine çekenTolga Karel, şimdilerde Amerika'da hayatını devam ettiriyor. 2 yıl önce Sarah Scotti ile evlenip Amerika’ya yerleşen, geçen yıl da ikinci kez baba olan Tolga Karel, hayatında yeni bir sayfa açtı.


OYUNCULUKTAN TIR SOFÖRLÜĞÜNE


20 yıllık oyunculuk kariyerini geride bırakan Karel, iki yıl önce Amerika'ya yerleşti. Sağlık turizmiyle ilgilenen Karel, işleri bozulunca şirketini ayakta tutmaya çalışırken bir taraftan da çocukluk hayali olan Tır şoförlüğü yapıyor.


ÇOCUKLUK HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ


Karel" Bu iş benim çocukluk hayalimdi. Oyuncaklarımın çoğu TIR'dı. Sosyal medyadan bana yazıyorlar 'Kamyoncu mu oldun!' diye... Ben aileme namusumla çalışarak bakıyorum. Ben ekmeğimin peşindeyim. Ben ABD'ye oyuncu olmaya değil yeni bir hayat kurmak için geldim. Oyunculuk yapacağıma ABD'deTIR'cılık yaparım, ailemle huzurlu bir şekilde yaşarım" dedi.


Taşımacılık sektöründe başarılı olmak istediğini söyleyen Tolga Karel, mesleğinin zorluğuna dikkat çekiyor.


Kaynak: Hürriyet