Pamela'dan 'Sarı Yelekliler'e Destek

Pamela'dan 'Sarı Yelekliler'e Destek

Ünlü sinema oyuncusu Pamela Anderson, Fransa'da akaryakıt zamlarına karşı yapılan protestoları destekledi. Sosyal medya hesabından 'sarı yelekliler'e destek veren mesaj yayınladı.

Konuyla ilgili olarak ünlü oyuncuPamela Anderson sosyal medya üzerinden attığı mesajda “Şiddeti hor görüyorum. Ama Fransız -ve küresel-elitlerin yapısal şiddeti ile kıyaslandığında, bu insanların şiddeti ve lüks arabaları yakılması nedir?” şeklinde soru sordu.


Anderson, “Yakma görüntülerine odaklanmak yerine bunun nereden ileri geldiğini sormak zorundayız” diyerek mesajına devam etti.


Anderson mesajında, “Ve cevap şu: Büyükşehir seçkinleri ile kırsal yoksullar arasında, Macron’un temsil ettiği politikalar ile sadece Fransa’da değil, tüm dünyadaki eşitsizlikten bıkan % 99 arasında yükselen tansiyondan ileri geliyor.” şeklinde devam etti.


Mesajının sonunda ise Anderson, “Asıl mesele, itaatsizliğin yapıcı olup olamayacağıdır. Fransa’da ve tüm dünyadaki ilericiler bu enerjiyi şiddet için kullanmak yerine yapısal eşitlik ve eşitlikçi toplumlar inşa etmede kullanma imgesine sahip mi?”ifadelerine yer verdi.