Samsunspor Haberleri: Samsunspor'un Anısı Millet Bahçesinde Yaşayacak

Samsunspor Haberleri: Samsunspor'un Anısı Millet Bahçesinde Yaşayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, kırmızı beyazlı takımın anısını Samsun'da yapılacak olan millet bahçesinde yaşatılacağını söyledi.

Eski 19 Mayıs Stadyumu'nun bulunduğu alanaMillet Bahçesi yapılacak. Burada bir de kırmızı beyazlı takım içinSamsunspor'un adına "futbol şehitleri"nin anıtı yapılacak.

ANIT İÇİN MİLLET BAHÇESİNDE BÖLÜM OLACAK

Samsun'da yapılacak olan Millet Bahçesinde20 Ocak 1989'da deplasmana gitmek için yola çıkan Samsunspor kafilesinin Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcuları için de bir bölüm olacak.


Samsun'un can damarı olabilecek bir alanda millet bahçesi projesinin gerçekleştirilecek olmasını önemsediklerini kaydedenÇiğdem Karaaslan, millet bahçesinin Samsun'un gözde yerlerinden biri olacağını söyledi.

BİR GÖZDEMİZ DAHA VAR O DA SAMSUNSPOR

Konuyla ilgili olarak Karaaslan, "Millet bahçesi Samsun'un gözde alanı haline gelecek. Bizim bir gözdemiz daha var. O da Samsunspor. 'Neden her ikisi de aynı alanda birleşmesin' diye düşündük. Bunun üzerine çalışma başlattık. Önce projeyi yapan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, sonra Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile konuyu paylaştık. Sağ olsunlar, onlar da projeye destek verdi. Samsun'da yapacağımız millet bahçesinde Samsunspor'un anısını yaşatacağımız, gelecek nesillere bu hatıraları devredeceğimiz bir anıt yapılacak."dedi.