Mustafa Demir'e Büyük Karşılama

Mustafa Demir'e Büyük Karşılama

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir'e, Ankara'dan dönmesi dolayısıyla partililerce Havza ilçesinde karşılama töreni düzenlendi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayıMustafa Demir'e, Ankara'dan dönmesi dolayısıyla partililerce Havza ilçesinde duval zurna karşılama töreni düzenlendi. 

Mustafa Demir, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetlerin takdiri olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildiğine inandığını söyledi.

Samsun'un, AK Parti'nin kalkınma hamlesinden en fazla faydalanan il olduğunu söyleyen Demir,  "Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri anlatmaya yönelmedik, hep çalıştık. Hakkı ile hizmet etmenin rahatlığı ile görevimizi tamamladık. İnşallah eşi benzeri az görülen, Türkiye'de diğer kentlere örneklik edecek bir belediye icrasını, çalışmasını sergileyeceğiz.

Biz Samsun'a, Türkiye'ye, istikbalimize sevdalıyız. Bu sevda bizim enerjimizi oluşturuyor. 5 milyarlık bir yatırım planlaması yapmaktayız. O zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza, 'biz gerekeni yaptık, 10 milyar lira da sizden' deriz."dedi.