Samsun Haberleri: SAMOSD Club Üyelerine Avantaj Sağlıyor

Samsun Haberleri: SAMOSD Club Üyelerine Avantaj Sağlıyor

SAMOSD Club (Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü) Samsun'daki firmalar ile yaptığı anlaşmalar sayesinde üyelerine bakım tamir onarım gibi konularda avantaj sağlıyor.

SAMOSD Club (Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü) Samsun’daki firmalar ile anlaşma yaparak kulüp üyelerinin araçlarına yaptıracağı bakım tamir onarım gibi konularda daha uygun fiyat almasını sağlıyor.


Çakallı’da melemen etkinliğinde buluşan kulüp üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SAMOSD Club Başkanı Anıl Ahmet Yiğit; “Bütün Samsunlu otomobil severleri tek çatı altında bir araya getiren kulübümüz gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse üyelerine yönelik faaliyetlerini hızla sürdürmektedir. Anlaşmalı firma çalışmalarımızla üyelerimize sağladığımız avantajların yanı sıra kurduğumuz iletişim ağı ile yolda kalan üyelerimizin de acil biçimde yardım almasını sağlar hale geldik. Yapmış olduğumuz buluşma etkinlikleri sayesinde de üyelerimizin kaynaşmasını sağlıyoruz.Bu ve bunun gibi çalışmalarımız hızla devam edecektir. Bu çalışmalarda emeği gecen tüm yönetici ve temsilci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Etkinlik alanında bizleri ağırlayan bizlere bir etkinlikten çok şenlik yaşatan Cengiz Toprak beye gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Mustafa Bilik