Samsunspor Haberleri: Taşkın: Kimseye Hayal Satmadık

Samsunspor Haberleri: Taşkın: Kimseye Hayal Satmadık

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, takımının galip geldiği için mutlu olduğunu belirterek, maç ortalamasının 2 veya 2.2 olan takımların genelde hedefi göğüsleyeceğini ve kendilerinin de doğru yolda olduğunu söyledi.

Yılport Samsunspor kendi evinde oynadığı ve 2-0 yendikleri Hacettepe maçını değerlendirenTaner Taşkın, “Öncelikle zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Genç ve yetenekli bir gruba karşı oynayacağımızı biliyorduk. Bir hafta önce de Bayrampaşa’ya 6 gol atıp moralli geldiler. Ben bu takımı 4-5 defa hem içeride hem de dışarıda izletmiştim. Bugün 5 savunma ile tamamen 11 kişi ile birlikte savunma yaparken gördüm. Bu zamana kadar genelde hücum futbolunu seven bir görüntüleri vardı ama bize karşı tamamen savunma oynayan bir takım hüviyetindeydiler. Zannediyorum ki az gol yemeye veya beraberliğe gelmişlerdi. Bizde ilk devre çok üst düzey oyun oynadık. Her yerden pozisyonlar aradık. Bugün galibiyeti çok isteyen bir takım vardı sahada” dedi.

 

Takım olarak doğru yolda olduklarını belirten Taner Taşkın, “Sarıyer 14 hafta namağlup lider gitti ve ilk mağlubiyetinde de liderliğini Sakarya’ya kaptırdı. Bizde sezon başında ilk geldiğimizde hiç kimseye hayal satmamıştık. Tamamen doğru öngörüler üzerine gitmiştik. Maç ortalaması 2 ve 2.2 olan takımlar genelde hedefi göğüsleyeceğini söylemiştik. Biz şuanda doğru yoldayız. Rakibimiz konumundaki takımlar belki bizden bir tık yukarıda gidiyorlar ama onları geçebilecek güçteyiz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Utaş Uşakspor maçı bu ligin eşit maçlarından bir tanesi olacak. Oradan alabileceğimiz 3 puan inşallah bizi lider bitirtecek” diye konuştu.