Samsun Haberleri: Arzu Öğretmen'den Büyük Davranış

Samsun Haberleri: Arzu Öğretmen'den Büyük Davranış

Asarcık ilçesinde öğretmenlik yapan Aruz Güngör, yürüyemediği için okula gidemeyen 6.sınıf öğrencisinin evine giderek ders veriyor. Üstelik Arzu öğretmen bu işi ücret dahi talep etmeden yapıyor.

Sınıf öğretmeni olduğu öğrencisi, ortaokula geçmesine rağmen, geçirdiği hastalık sonucu yürüyemediği için okula gidemeyince, Arzu öğretmen öğrencisini yalnız bırakmadı.

Asarcık ilçesiKılavuzlu Şehit Niyazi Kaya İlk ve Ortaokulunda 11 yıldır sınıf öğretmenliği yapan Güngör, 12 yaşındaki öğrencisi Şeyda Dilmeç'e, devletten herhangi bir ücret talep etmeden kendi imkanlarıyla eğitim veriyor.


Arzu Güngör, 10 kilometre uzaklıktaki felçli öğrencisinin evine, ücretini kendi ödediği taksi ile gidiyor. Öğrencisine yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Güngör, "Ben hep 'Eğitimde feda edilecek birey yoktur.' düşüncesiyle yola çıktım. Elimizden geldiğince çocuklara faydalı olmaya çalışıyoruz. Zevkle, keyifle yapıyorum. Her geldiğimde Şeyda'nın yüzündeki mutluluğu görmek bana haz veriyor." diye konuştu.