Otobüsü Canlı Yayın Aracına Çevirdi

Otobüsü Canlı Yayın Aracına Çevirdi

Yolcu otobüsünü canlı yayın aracına çeviren Erhan Çelik, memleket özlemi çekenlerin hasretini internet üzerinden yaptığı yayınlarla giderdiğini söylüyor.

Bir yolcu otobüsünün dört bir yanına kameralar takıp, gittiği her noktanın görüntüsünü kayda alarak canlı yayın yapıyor. Bu görüntüleri de takipçileriyle paylaşan Erhan Çelik, memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdiğini söyleyerek kendisinin bu durumdan memnuniyet duyduğunu belirtiyor.


Erhan Çelik, "Otobüs karavan aracımıza taktığımız kameralarla internet adresimiz üzerinden ülkemizin farklı yerlerinden 24 saat canlı yayın gerçekleştiriyoruz. Amacımız ülkemizin bilinen ve bilinmeyen doğal güzelliklerini hem ülkemizde hem dünyada tanıtmaya çalışmak ve takipçilerimize canlı olarak izletmektir.

Aynı zamanda ilgilenenlere ve meraklılarına, sıra dışı ve şiddetli hava olaylarını canlı yayınla aktarmak, bu işle bilimsel olarak ilgilenenlere araştırmalarında destek olmaya çalışmaktır. Takipçilerimiz bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirler” dedi.


Çelik "Amacım tüm Türkiye'yi dolaşıp bu aracımdan yayın yapmak, yöre hasreti çekenlerin hasretini dindirmek" ifadelerini kullandı.